مبلغی انتخاب کنید :




×
بررسی تخصصي سونی اکسپریا تي ايكس | Sony Experia TX Review
آيا ميدانيد؟
کاربر ویژه شوید !

شارژ موبايل تبلیغات

^ Back to Top
اطلاع رسانی های سیاره پی دی ای
دسترسی به بخش کاربری سیاره پی دی ای
مشخصات گوشی موردنظر خود را بصورت زنده ببینید!
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: بررسی تخصصي سونی اکسپریا تي ايكس | Sony Experia TX Review

  1. Top | #1


    تاریخ عضویت
    June 2012
    عنوان کاربر
    كاربر نيمه فعال
    شماره عضويت
    177
    نوشته ها
    977
    می پسندم
    466
    سپاس از شما
    1,171 بار در 603 پست
    میزان اعتبار کاربر
    0 تومان
    مبلغ حمایت شده از کاربر
    0 تومان
    اطلاعات کامپیوتر
    میزان امتیاز
    202

    بررسی تخصصي سونی اکسپریا تي ايكس | Sony Experia TX Review



    حدود ۳ ماه پیش بود که سونی که در نمایشگاه IFA گوشی های جدید خانواده Xperia را معرفی کرد. اکنون این محصولات جدید به بازار عرضه شده اند و قرار است تا پرچمدارن جدید این کمپانی ژاپنی لقب بگیرند.

    سونی بعد از جدایی از اریکسون با اعمال تغییرات گسترده در خط تولید محصولاتش و نوآوری های بسیار، موفق شد تا توجه بازار را به خود جلب نماید. اما آیا این خلاقیت ها همچنان در محصولات جدید نیز ادامه پیدا کرده اند و یا ارائه مدل های متعدد، عنصر تازگی را از چشم بادامی های دوست داشتنی ربوده است ؟

    Xperia T و Xperia TX دو قلویی هایی ناتنی هستند که علیرقم سخت افزار کاملا یکسان، از لحاظ ظاهری تفاوت هایی جزیی با یکدیگر دارند. محصولی که جیمز باند در آخرین فیلمش از آن به عنوان تلفن همراه شخصی خود استفاده می کرد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا نگاهی دقیق تر داشته باشیم به Sony Xperia TX و قابلیت های آن.


    طراحی





    اولین بار که با ‍TX روبرو شوید، به سرعت متوجه خوش دستی آن خواهید شد. انحنای کمی که به پشت این دستگاه داده شده است، قوسی به وجود آورده که به زیبایی دستگاه بسیار کمک می کند. بدنه پشتی از پلاستیک فشرده ساخته شده؛ با وجود اینکه این موضوع، مانند بدنه پلاستیکی گلکسی اس ۳ ، از حس لوکس بودن دستگاه نکاهیده، اما بی شک می توان آن را در کاهش درخشندگی محصول، تاثیرگذار دانست. وزن TX برابر ۱۲۷ گرم است که با در نظر گرفتن صفحه نمایش ۴.۵۵ اینچی آن، وزنی نسبتا سبک به حساب می آید.


    سونی سعی کرده تا نهایت سادگی را در طراحی این محصول رعایت کند؛ بر همین اساس در سمت چپ دستگاه تنها دکمه روشن/خاموش و در سمت راست نیز دکمه های کنترل صدا و دوربین را می توانید مشاهده کنید. این دکمه ها بسیار باریک طراحی شده اند، لذا کار کردن با آن ها چندان دلچسب نخواهد بود؛ و این موضوع برای دکمه روشن/خاموش که جهت قفل کردن صفحه نمایش مورد استفاده متعدد قرار میگیرد، قطعا نکته ای منفی به شمار می رود.







    شاید فکر کنید که قرار گرفتن دکمه روشن/خاموش در سمت راست گوشی بر خلاف عرف کلی باشد، اما مشکل اصلی چیدمان را می توان قرار گرفتن پورت miniUSB در بالای دکمه های کنترل صدا دانست. این پورت که درپوشی نیز برای آن تعبیه نشده است، فاصله ای بسیار اندک با دکمه های کنترل صدا دارد که این موضوع باعث می شود انگشت شما به طور اتفاقی آن را لمس کند و در محفظه آن فرو برود.


    بزرگترین موردی که قسمت جلویی TX را نسبت به سایر مدل های اکسپریا متمایز می کند، حذف دکمه های لمسی از روی بدنه است. اکنون در پایین صفحه نمایش تنها عبارت Xperia نقش بسته است که درخشش آن یکی از عوامل جذاب در طراحی این محصول به شمار می رود. اما اگر برایتان سؤال پیش آمده که بر سر دکمه های لمسی چه بلایی آمده است، باید بدانید که آن ها اکنون جزیی از صفحه نمایش هستند و با روشن شدن صفحه پدیدار می شوند.


    دوربین و فلش در پشت جای گرفته اند و در صورت باز کردن بدنه پشتی می توانید باتری 1750 ‍mAh را به همراه محفظه سیم کارت و حافظه جانبی مشاهده نمایید.



    صفحه نمایش







    همانطور که در بررسی های قبلی نیز اشاره کرده بودیم، صفحه نمایش خوب به یکی از پیشفرض های سونی تبدیل شده است. حتی در دستگاهی مانند Xperia Sola ، که جزو محصولات میان قیمت سونی به حساب میرود نیز، این ویژگی را شاهد بودیم. TX هم از این قاعده مستثنی نیست؛ صفحه نمایش ۴.۵۵ اینچی این دستگاه دارای کیفیت تصویر 720 × 1280 پیکسل است، بدین معنی که در هر اینچ خود ۳۲۳ پیکسل را جای داده است. این صفحه نمایش می تواند تا ۱۰ لمس همزمان را پشتیبانی کند و توسط یک شیشه نکشن و ضد خش محافظت می شود.


    زاویه دید شما در این صفحه بسیار بالا خواهد بود؛ رنگ ها به گرمی نمایش داده می شوند و برخلاف صفحه نمایش های AMOLED و چینش PenTile، پیکسل ها در پس زمینه چشم شما را آزار نخواهند داد.



    سخت افزار


    موقعی که مراسم معارفه Xperia ION برگزار شد، از مدیر ارتباطات سونی در آفریقا و خاورمیانه پرسیدیم که چرا این شرکت به سمت تولید محصولاتی با سخت افزار قدرتمند تر و پردازنده های قوی تر نمی‌رود؟ در آن زمان پاسخ شنیدیم که شما با یک پردازنده دو هسته ای نیز به خوبی می توانید کار های خود را انجام دهید و گوشی هایی با محصولات ۴ هسته ای بیشتر سعی می کنند تا از جنبه تبلیغاتی ماجرا به سود خود استفاده نمایند. در آن زمان بنچ مارک های امیدوار کننده ای از محصولات سونی دیده نمی شد و این موضوع صحت ادعای این کمپانی را تا حدی زیر سؤال می برد؛ اما اکنون TX برای برهم زدن معادلات آمده است.


    پردازنده دو هسته ای این مدل دارای سرعت ۱.۵ گیگاهرتز است که از معماری Krait بهره می برد و از خانواده Snapdragon به شمار می رود. برای اینکه قدرت این مجموعه را با سایر رقبا مقایسه کنیم، بنچ مارک Quadrant را اجرا کردیم. در این آزمایش که عملکرد کلی دستگاه را مورد بررسی قرار می دهد، TX موفق شد تا نتایج زیر را بدست آورد :‌











    همانطور که مشاهده می کنید، در مقایسه ای که سایت GSMarena انجام داده است،‌ Xperia TX توانسته رقبای قدرتمنی همچون گلکسی اس۳ و One X را با اختلاف پشت سر گذارد. اما اگر بخواهیم پردازنده گرافیکی Adreno 225 که در این دستگاه به کار رفته است را مورد بررسی قرار دهیم، بهتر است نگاهی داشته باشیم به نتایج بنچ مارک Nenamark 2 :







    مجددا در مقایسه ای که صورت گرفته می توانید مشاهده کنید که گوشی های جدید سونی موفق شده اند تا به فریم ریتی دست پیدا کنند که فراتر از توانایی پردازنده های گرافیکی قبلی Qualcomm بوده و این موضوع برگ برنده ای برای پرچمداران جدید سونی محسوب می شود.


    برتری TX بر روی کاغذ مسلم است، اما در عمل قضیه کمی فرق می کند. تجربه شخصی ما از کار با این محصول نشان داد که عملکرد کلی دستگاهی مانند گلکسی اس ۳ با پردازنده ۴ هسته ای، کمی روانتر است. در مجموع TX سخت افزاری قدرتمند دارد که از پس اجرای اندروید به خوبی بر آمده و می تواند اپلیکیشن های سنگینی را بر روی خود اجرا نماید.


    اما اگر دوست دارید بدانید که باتری این دستگاه چگونه از پس صفحه نمایش ۴.۵۵ اینچی و کیفیت بالای 720 × 1280 آن بر می آید، باید بگوییم که TX می تواند در انتهای یک روز نسبتا پر استفاده، سر بلند بیرون بیاید. در آزمایش ما که شامل پخش متمادی ویدیو و اتصال به WiFi میشود، این دستگاه موفق شد تا ۶ ساعت دوام بیاورد، اما در شرایط استفاده عادی، تا یک روز به صورت کامل شارژ در اختیار خواهید داشت.



    دوربین





    دوربین ۱۳ مگاپیکسلی این دستگاه از کیفیت خوبی برخوردار است و تصاویری با کیفیت 3096 × 4128 پیکس را شکار می کند. عمل فکوس با وجود اینکه کمی کند انجام می شود، اما از دقت قابل قبولی بهره می برد. رنگ ها در عکس های شما با طراوت ظاهر می شوند،‌ اما از گرمای چندان بالایی برخوردار نیستند.


    تنظیمات اپلیکیشن دوربین به شما اجازه می دهد تا گزینه های مختلفی را برای ثبت تصاویر انتخاب نمایید. یکی از این گزینه ها دکمه فیزیکیی است که بر روی بدنه تعبیه شده، اما این دکمه همانطور که اشاره کردیم بسیار باریک طراحی شده است و فشار دادن آن ممکن است فکوس عکس شما را بر هم زند.


    ویدیو های TX با کیفیت Full HD و سرعت ۳۰ فریم در ثانیه ضبط می شوند. نکته مثبتی که حین فیلمبرداری با آن مواجه می شوید عملکرد عالی فکوس خودکار است، همچنین قابلیت image Stabilization نیز در لرزش گیری بسیار خوب ظاهر می شود، که در نتیجه آن ویدیو نهایی از کیفیت دلچسبی برخوردار خواهد بود.



    نرم افزار





    اکسپریا TX به صورت پیش فرض با اندروید ۴.۰ عرضه می شود، اما طبق اعلام رسمی سونی احتمالا اندروید ۴.۱ تا اواخر اسفند برای این مدل آماده خواهد شد. رابط کاربری اختصاصی سونی، مانند سایر اعضای خانواده اکسپریا بر روی TX نیز پیاده شده است. اگر بخواهیم مقایسه ای را با Samsung Touchwiz یا HTC Sense داشته باشیم، باید بگوییم که سونی قابلیت های به مراتب کمتری را در رابط کاربری خود جای داده است. البته همانطور که ممکن است عده ای محیط اختصاصی سونی را حوصله سر بر بدانند، بسیاری از کاربران نیز سادگی آن را خواهند پسندید و از کار با نسخه ای نه چندان دست کاری شده، لذت خواهند برد.


    یکی از ویژگی هایی که در گوشی های قبلی سونی شاهد آن نبودیم، قابلیتی به نام Small App است. این مجموعه در واقع شامل ابزار های کوچکی مانند ماشین حساب، ضبط صدا، یاد داشت برداری و ... است که میانبر آن ها در صفحه مولتی تسکینگ جای گرفته است؛ با اجرای هر یک از این ابزار ها، در فعالیت اصلی هیچگونه اخلالی ایجاد نمی شود و تنها پنجره کوچکی بر روی صفحات قبلی باز خواهد شد. برای مثال شما می توانید ضمن اینکه مشغول مطالعه فایل هزینه های ماهیانه خود هستید، به کمک ماشین حسابی که بر روی صفحه قرار دارد، همزمان محاسبات خود را نیز انجام دهید.


    اپلیکیشن Power Saver نیز به کاربر اجازه می دهد تا جهت کنترل میزان مصرف باتری خود، گزینه های جالبی را در اختیار داشته باشد. برای مثال شما می توانید تعیین کنید که زمانی که شارژ باتری به کمتر از درصد مشخصی رسید، چه تنظیماتی جهت ذخیره انرژی صورت گیرد و یا بگویید که در ساعات مشخصی از شب، به کدام قابلیت ها نیازی ندارید تا این اپلیکیشن جهت محافظت از باتری، آن ها را به صورت اتوماتیک خاموش نماید.



    جمع بندی






    اکسپریا TX گوشی فریبنده ای است؛ طراحی جذاب این گوشی، می تواند به سرعت برای کاربرش تکراری شود. با وجود صفحه نمایش نسبتا بزرگ، ابعاد دستگاه ( 131 x 68.6 x 8.6 mm ) در رده محصولات خوش دست قرار می گیرد و این موضوع به لطف کاهش ضخامتی است که سونی در لبه های TX صورت داده است.


    ارائه نسخه جدید اندروید می تواند رابط کاربری این دستگاه را از حالت یکنواخت کنونی در بیاورد، اما برای این موضوع فعلا باید چند ماهی صبر کرد.


    در نهایت Sony Xperia TX را می توان دستگاهی خوب و قدرتمند دانست که از هیچ گونه عامل شگفت انگیز ( یا همان wow factor ) برخوردار نیست و این موضوع می تواند در کاهش جذابیت آن بسیار تاثیر گذار باشد.


    این دستگاه در رنگ های مشکی، سفید و صورتی عرضه شده و در حال حاضر با قیمت تقریبی یک میلیون و ششصد هزار تومان در بازار ایران به فروش می رسد.



    نقاط مثبت :


    - صفحه نمایش خوب
    - باتری قابل تعویض و حافظه جانبی
    - وزن و ابعاد مناسب



    نقاط منفی :‌


    - رابط کاربری یکنواخت
    - چینش نامناسب دکمه های فیزیکی



    برخی عکس های گرفته شده با Xperia TX







    با تشكر از نارنجي

    موضوعات مشابه:

    2 کاربر پست C0D3R عزیز را پسندیده اند .



  2. # ADS

کلمات کلیدی این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •