مبلغی انتخاب کنید :




×
هر آنچه لازم است درباره OS X Mavericks بدانیم
آيا ميدانيد؟
کاربر ویژه شوید !

شارژ موبايل تبلیغات

^ Back to Top
اطلاع رسانی های سیاره پی دی ای
دسترسی به بخش کاربری سیاره پی دی ای
مشخصات گوشی موردنظر خود را بصورت زنده ببینید!
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: هر آنچه لازم است درباره OS X Mavericks بدانیم

  1. Top | #1


    تاریخ عضویت
    May 2012
    عنوان کاربر
    ناظر انجمن
    شماره عضويت
    9
    محل سکونت
    طهران
    نوشته ها
    5,725
    می پسندم
    6,159
    سپاس از شما
    8,363 بار در 5,159 پست
    كشور
    Iran
    موبايل
    Samsung-I9300-Galaxy-S-III
    موبايل
    BlackBerry-Bold-9700
    اپراتور
    Iran
    میزان اعتبار کاربر
    21,000 تومان
    مبلغ حمایت شده از کاربر
    21000 تومان
    اطلاعات کامپیوتر
    میزان امتیاز
    508

    هر آنچه لازم است درباره OS X Mavericks بدانیم

    [فقط کاربران ثبت نام شده قادر به مشاهده لینکها هستند . ]





    اپل شب گذشتهاز آخرین نسخه سیستم عامل دسکتاپ خود با نام OS X Mavericks در مراسم افتتاحیه WWDC 2013 رونمایی کرد. البته همان طور که سیستم عامل موبایل iOS 7 پر از نکات جدید بود، این سیستم عامل هم سرزمینی سراسر شگفتی و تازگی را پیش روی مان گشود که حتی نام آن هم چیزی خلاف آمد عادت مرسوم اپل بود.

    در اینجا قصد داریم با نگاهی به برخی قابلیت ها و امکانات جدید Mavericks و همچنین نام زیبا و عجیب آن، نکات کلیدی آشنایی با آن را مشخص سازیم.

    نامگذاری

    پس از سالها نامگذاری سیستم عامل های OS X با اسامی گربه سانان بزرگ جثه، اپل این بار خرق عادت کرده و پس از شوخی با مزه ای که روی صحنه کرد و ابتدا نام سیستم عامل جدید را OS X Sea Lion (شیر دریایی) اعلام نمود؛ اکنون آیین نامگذاری جدیدش را بر اساس نام مکان ها در کالیفرنیا بنا نهاده است. Mavericksدر واقع یک منطقه ساحلی در شمال کالیفرنیا است. و چگونه چنین نامی می تواند کیفیت یک نرم افزار دسکتاپ را بیان کند؟ این را باید از کسانی که به آنجا رفته اند بپرسید. :)

    مپز، تقویم و آیبوکز

    اپل بالاخره نرم افزار جنجالی Maps را به OS X هم آورد. این دقیقا همان اپلیکیشنی است که با عرضه در آیفون باعث اعتراض جهانی کاربران به دلیل اطلاعات کم و اشتباهات فاحش درون خود شد. البته اپل از آن زمان آپدیت های فراوانی را روی آن انجام داده و آن را بسیار بهتر کرده است. اکنون مپز شامل قابلیت هایی همچون نمای سه بعدی ساختمان ها هم هست که در آیفون نیز بسیار جذاب به نظر می رسند.

    تقویم در سیستم عامل جدید نمای تازه و جدیدی پیدا کرده و از ظاهر اسکیومورفیسم "تقویم رومیزی واقعی" خود بسیار دور شده است. همان طور که پیش تر گفتیم ، یکی از ویژگی های محصولات طراحی شده تحت نظر جانی آیو، دوری از اسکیومورفیسم در طراحی است. تقویم اکنون تمیزتر شده و در ارتباط نزدیک با مپز هم کار می کند تا بتواند مدت زمان لازم برای رسیدن سر هر قرار را برای تان محاسبه کند. البته این تقویم جدید چنان کارایی پیدا کرده که آب و هوای محل قرار را نیز برای تاریخ تعیین شده، گزارش می کند.

    یکی دیگر از قابلیت های جدید درونی مارویکس، اپلیکیشن iBooks است. از این پس به کتابخانه ای همانند آنچه که در آیفون و آیپد داشتید، دسترسی خواهید داشت و البته کتابخانه قبلی تان از طریق آی کلود با تمام دستگاه های تان سینک خواهد شد. همچنین از قابلیت های جالب آن، این است که می توانید در کتاب ها یادداشت نوشته و نکات مهم را در آنها حاشیه نویسی کنید.

    و نکته پایانی اینکه iCloud Keychain تمامی رمزهای عبور و اطلاعات کارت های بانکی تان را در خود ذخیره کرده و آنها را درون تمامی ابزارهای تان سینک می کند. اگر رمزعبور فیس بوک تان را درون سافاری آیفون ذخیره کنید، دیگر لازم نیست که آن را دوباره درون مکبوک تان هم از ابتدا تایپ کرده و ذخیره اش نمایید.

    رابط کاربری

    نمای کلی رابط کاربری تغییر شدیدی نسبت به سیستم عامل شیر کوهی نداشته است. اپل تنها برخی تغییرات کوچک را در گوشه و کنارها ایجاد کرده تا محیط زیباتر شده و کار راحت تر شود. برای مثال فایندر را می توانید به صورت تمام صفحه (full screen) ببینید. یا اینکه به جای پراکندن چند پنجره فایندر در محیط دسکتاپ، در یک پنجره فایندر چندین تب مختلف باز کرده و به جستجو بپردازید.

    اپل همچنین امکان تگ یا برچسب زنی برای فایل ها را هم به سیستم عامل جدید خود افزوده است. برای مثال هنگامی که شما یک سند یا فایل متنی مربوط به کارتان را ذخیره می کنید، می توانید به آن برچسب «کار» یا «فوری» بزنید. این برچسب ها بلافاصله پس از خلق و ذخیره درون فایندر قابل مشاهده هستند و همچنین در نتایج جستجوی فایندر هم به نمایش در می آیند.

    پشتیبانی از چندین نمایشگر بهبود فراوانی یافته است. اکنون چندین نمایشگر می توانند مجزا و مستقل از یکدیگر عمل کنند و شما می توانید در نمایشگر دوم میان اپلیکیشن های تمام صفحه سوایپ کنید، بدون اینکه تاثیری بر اپلیکیشن های صفحه اصلی تان داشته باشند. همچنین از این پس در تمام نمایشگرها منوبار جداگانه ای در اختیار خواهید داشت.

    ارتقاء کارایی

    در پشت صحنه هم مجموعه بزرگی از بهبودها را شاهد هستیم که کارایی کلی سیستم و عمر باتری مکبوک را افزایش می دهند. چُرت اپلیکیشن یا AppNap، جدای از نام ساده لوحانه اش، دقیقا همان کاری را انجام می دهد که می گوید. این حالت، اپلیکیشن هایی را که باز هستند (اما از آنها استفاده نمی شود) در حالت مصرف کم انرژی قرار می دهد. و در نتیجه آنها را آماده به کار نگه می دارد، اما طی مدت زمان بیکاری جلوی هدر رفتن انرژی توسط آنها را می گیرد.

    از دیگر قابلیت های مهم می توان به Timer Coalescing برای کاهش استفاده برخی فرآیندها از پردازنده تا ۷۲ درصد و حافظه فشرده اشاره کرد، که هر دو به مدیریت بهتر فرآینده ها و پروسه های بیکار کمک زیادی می کنند. در نتیجه نیروی مصرفی برای پردازش در پس زمینه تا حد زیادی کاهش می یابد. در نتیجه باعث کاهش مصرف باتری می شوند.

    قیمت و زمان عرضه

    اپل هنوز قیمت OS X Mavericks را اعلام نکرده است. اما دانلود شیر کوهی برای دارندگان مک تنها ۱۴ یورو هزینه در بر داشت. و نتیجه این قیمت گذاری، میلیون ها دانلود در روزهای اولیه عرضه آن بود. لذا می توان امیدوار بود که نسخه جدید OS X نیز همچنان با قیمتی مناسبی عرضه شود.

    نسخه آزمایشی بتای مارویکس هم اکنون برای توسعه دهندگان اپل در دسترس است. اما نسخه عمومی آن قرار است از پاییز امسال وارد بازارگردد.


    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط Mojtaba : Tuesday 11 June 13 در ساعت 21:07

    2 کاربر پست Mojtaba عزیز را پسندیده اند .



  2. # ADS

کلمات کلیدی این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •