مبلغی انتخاب کنید :




×
چند خاطره خواندنی از زندگي شخصي استیو جابز
آيا ميدانيد؟
کاربر ویژه شوید !

شارژ موبايل تبلیغات

^ Back to Top
اطلاع رسانی های سیاره پی دی ای
دسترسی به بخش کاربری سیاره پی دی ای
مشخصات گوشی موردنظر خود را بصورت زنده ببینید!
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: چند خاطره خواندنی از زندگي شخصي استیو جابز

  1. Top | #1


    تاریخ عضویت
    May 2012
    عنوان کاربر
    ناظر انجمن
    شماره عضويت
    9
    محل سکونت
    طهران
    نوشته ها
    5,725
    می پسندم
    6,159
    سپاس از شما
    8,363 بار در 5,159 پست
    كشور
    Iran
    موبايل
    Samsung-I9300-Galaxy-S-III
    موبايل
    BlackBerry-Bold-9700
    اپراتور
    Iran
    میزان اعتبار کاربر
    21,000 تومان
    مبلغ حمایت شده از کاربر
    21000 تومان
    اطلاعات کامپیوتر
    میزان امتیاز
    509

    چند خاطره خواندنی از زندگي شخصي استیو جابز

    [فقط کاربران ثبت نام شده قادر به مشاهده لینکها هستند . ]


    در یکسال گذشته ترجمه​های مختلفی از کتاب «زندگی​نامه استیو جابز» در کشور روانه بازار نشر شده که مورد استقبال مردم نیز قرار گرفته است؛ از کتاب​های جیبی و مختصر تا متن کامل زندگی​نامه آقای نابغه!
    به گزارش خبرآنلاین، «بهترین خاطرات استیو جابز» را محمدحسین برومند ترجمه و انتشارات کتیبه زرین با همکاری خبر امروز منتشر کرده است. کتابی جمع وجور و خواندنی از یکی از پرفروش ترین کتاب های سال 2011 جهان یعنی استیو جابز، نوشته والتر ایزاکسون. این کتاب در 17 فصل تولد تا مرگ نابغه دنیای ارتباطات که با شرکت و محوصلات اپل در دنیا شناخته می شود، بررسی کرده و با زبانی ساده مهمترین خاطرات زندگی این پدیده جهانی را روایت کرده است.

    خبرآنلاین، بخش هایی از این کتاب را برای کاربران خود منتشر می کند:
    قبل از اینکه استیو به مدرسه ابتدایی برود، مادرش خواندن را به او یاد داده بود و همین مساله باعث بروز مشکلاتی برای او در مدرسه شد؛ «سال های اولیه مدرسه برایم بسیار کسل کننده بود و به همین خاطر با یکی از دوستانم به نام ریک حسابی شیطنت می کردیم تا سرمان گرم شود. یکبار پوستری توی تابلوی مدرسه زدیم و روی آن نوشتیم از فردا می توانید گربه ها و سگ های خود را به مدرسه بیاورید...فردای آن روز از دیدن صحنه دنبال کردن حیوانات و دادوبیداد ناظم، کلی خندیدیم. در کلاس سوم شوخی خطرناکی کردیم. ترقه ای را زیر صندلی خانم معلم انداختیم، بنده خدا زبانش از ترس بند آمده بود...»
    با وجود شیطنت های استیو، پدرش مدرسه را مسبب این موضوع می دانست و به مدیر مدرسه می گفت: شما نمی توانید محیط مدرسه را برای او جذاب کنید که کسل نشود...
    *
    حدود 13سالگی استیو توانست در شرکت اچ.پی برای خود کاری دست و پاکند. او پیچ و مهره وسایل الکترونیکی ساخته شده را سرجایش می گذاشت. این پسر سخت کوش توانست با کمک پدرش در سن 15 سالگی با پول های پس اندازش اولین ماشینش را بخرد اما بسیار بلند پرواز بود و با کار زیاد توانست یک فیات 850 کوپه خریداری کند. متاسفانه در آن زمان ماری جوانا مصرف می کرد: «روزی پدرم مقداری ماری جوانا در ماشینم پیدا کرد. از معدود دفعاتی بود که عصبانیت او را می دیدم. آن روز به او قول دادم که این عادت زشت را ترک کنم و به قولم عمل کردم.»
    *
    29ژوئن نقطه عطفی در دنیای کامپیوترهای شخصی بود. ووز _ دوست استیو و همکارش در اچ.پی_ در سخنرانی گفت: این اولین بار است که کسی حرفی را تایپ می کند و می تواند آن را در صفحه رو برویش ببیند و این بینظیر است... جابز هم از این رویداد بسیار خوشحال بود از ووز پرسید آیا می شود چندین کامپیوتر را به هم وصل کرد؟ آیا کارت حافظه داخل آن جای می گیرد؟ و...از آن پس، آن دو توانستند جزئیات بیشتری مثل تراشه حافظه دسترسی تصادفی(رندوم) را به دستگاه اضافه کنند...این محصول نظر بسیاری را به خود جلب کرد و افراد زیادی را از دور و نزدیک برای دیدن آن آمدند...استیو پیشنهاد داد از طریق فروش محصول بتوانند محصولات بعدی را تهیه کنند. ووز هم تصمیم گرفت شرکتی برای خودشان تاسیس کنند؛ استیو مجبور شد ماشین مورد علاقه خودش را بفروشد تا شرکت تاسیس شود...یکی از دوستان جابز او را به باغ سیبش دعوت کرد و از او خواست در چیدن میوه ها به او کمک کند. بعد از بازگشت، تصمیم گرفت نام شرکت را اپل بگذارد چون هم با روحیه طبیعت دوست او سازگار بود و هم با مشتری به راحتی ارتباط برقرار می کرد...
    *
    جابز برای ازدواج به دنبال دختری بود که با او همخوانی داشته باشد. کسی را می خواست که زیرک، مقاوم، دوستدار ذن و مدیتیشن، تحصیل کرده، مستقل، زیبا، شوخ طبع و البته نجیب و عاشق غذاهای گیاهی باشد. در اکتبر 1989 چنین دختری وارد زندگی او یا بهتر است بگوییم وارد کلاس او شد. از آن به بعد از ظهرهای پنجشنبه در دانشکده تجارت دانشگاه استنفورد کلاس های آموزشی داشت و لورنس پاول هم یکی از شاگردانش بود...

    جابز در سال 1990 به او پیشنهاد ازدواج داد و یکسال بعد او با او ازدواج کرد؛ جابز 36ساله و لورنس 27 ساله. در همین سال فرزند اول آنها بدنیا آمد؛ رید پاول جابز که برگرفته از نام ناپدری استیو جابز بود. 1995 ارین سینا جابز و 1998 دختر دوم او و فرزند سومشان «ایو» متولد شد. جابز درباره او می گوید:«اگر روزی کسی از خانواده من بتواند اپل را اداره کند، آن شخص ایو است البته اگر تا آن زمان رییس جمهور آمریکا نشده باشد.»

    این کتاب با قیمت 3هزار تومان منتشر شده است.

    بنابراین گزارش، «زندگینامه رسمی استیو جابز» نوشته والتر ایزاکسون که به عنوان پرفروش‌ترین کتاب سال 2011 معرفی شده است به صورت کامل به فارسی ترجمه و منتشر شد. این کتاب که از سوی سایت آمازون و روزنامه واشنگتن پست به عنوان پرفروش‌ترین کتاب سال 2011 معرفی شده توسط مهدی ابراهیمی ترجمه و در 452 صفحه به انضمام سی‌دی متن انگلیسی کتاب اصلی از سوی انتشارات صانعی عرضه شده است. این کتاب داستان زندگی و شخصیت یک کارآفرین خلاق را به نشان می‌دهد که با کمال‌گرایی، نوآوری و آشتی دادن هنر و فناوری، سبب تحول در شش صنعت دنیا شد: کامپیوترهای شخصی، فیلم‌های انیمیشن، موسیقی، تلفن‌ها، تبلت‌ها و انتشارات دیجیتال.


    نویسنده این کتاب می‌گوید: با وجود اینکه استیو جابز با او در تالیف این کتاب همکاری کرده اما از او خواسته تا هیچ کنترلی بر مطالبی که در این کتاب می‌نویسد نداشته باشد و حتی به استیو جابز اجازه خواندن کتاب را پیش از انتشار کتاب نداده است. بنابر این شما کتاب زندگی استیو جابز را در حالی خواهید خواند که خود او هم آن را نخوانده است.


    ناشر این کتاب در مقدمه توضیح داده است: «این کتاب داستان زندگی و شخصیت یک کارآفرین خلاق را به شما نشان می دهد که با کمال‌گرایی، نوآوری و آشتی دادن هنر و فناوری، سبب تحول در شش صنعت دنیا شد: کامپیوترهای شخصی، فیلم‌های انیمیشن، موسیقی، تلفن‌ها، تبلت‌ها و انتشارات دیجیتال.»
    از این کتاب ترجمه‌های مهدی پاک نهاد در نشر «ستایش»، پرناز صدیق‌راد در نشر «جویا»، رضا زمانی، محمد زینالی و زهرا لطیفیان منفرد به طور مشترک در «نیکان کتاب»، محسن نوبخت و حبیب‌الله حبیبی در انتشارات «دوراندیشان»، زهره فیضی در «آوای راد»، منیژه شیخ جوادی و ارمغان جزایری در نشر «پیکان» تدوین و منتشر شده است.


    2 کاربر پست Mojtaba عزیز را پسندیده اند .



  2. # ADS

کلمات کلیدی این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •